51 Thuisbakkers verrassen ouderen in Veghel tijdens ‘Heel Veghel Bakt’

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Zondag 25 oktober, tijdens de Dag van de Vlaai, brachten maar liefst 51 thuisbakkers, hun eigen gemaakte creaties rond bij bewoners van de Peppelhof, de Hertoghof, de Mondriaan en de Dr. De Quaystraat in Veghel en de gasten van de Zonnebloem en stichting Met je Hart. Deze actie was georganiseerd door M25 Veghel en ONS Welzijn.

Na het succes van de eerste editie van ‘Heel Veghel Bakt, tijdens Koningsdag 2020, werd dit succes nu herhaald tijdens de ‘Dag van de Vlaai’.

Zo waren o.a. Noor van Rijbroek (M25), Esther de Bie (ONS Welzijn) en Jet van der Linden (Met Je Hart afd. Veghel) aanwezig op één van de locaties om de thuisbakkers te ontvangen. Vaders en moeders met kinderen, oma’s met kleinkinderen, omarmden dit project en waren thuis aan de slag gegaan.

De bewoners waren zeer enthousiast en waardeerden dit initiatief. In totaal heeft men meer dan 500 ouderen blij gemaakt met wat extra aandacht en iets lekkers

Mede dankzij Albert Heijn Veghel en Boekhandel Schellen was het mogelijk om dit te organiseren.

24-10-2020 Heel Veghel Bakt 01

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen