WereldLichtjesDag 2020: Stilstaan bij elk kind dat gemist wordt!

Foto: Dorpsraad Wijbosch

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op zondag 13 december steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. In Wijbosch wordt dit jaarlijks georganiseerd door de werkgroep ‘WereldLichtjesDag’ van Dorpsraad Wijbosch.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is, of dat het voor een kindje is dat niet eens de kans kreeg voor zijn of haar eerste ademhaling. Je kind blijft immers je kind, voor altijd in je hart en gedachten!

Dit jaar is het helaas niet mogelijk om deze kinderen, tijdens een samenzijn in het Kloosterkapel van Annahof-Sint Barbara, te herdenken. De huidige berichtgeving rondom het Coronavirus laat het niet toe om een bijeenkomst te organiseren.

In gedachten thuis

Wel heeft u de mogelijkheid om via onderstaand emailadres de naam van het gemiste kind en uw naam en adresgegevens door te geven. De vrijwilligers van de werkgroep zorgen er dan voor dat er een kaarsje met de naam van uw kind, en een ster om in de kerstboom te hangen, bij u persoonlijk wordt afgegeven. Op deze manier wil men toch een soort van samenzijn creëren. In gedachten thuis. U kunt u opgeven tot 1 december a.s.

Namens de werkgroep ‘Wereldlichtjesdag’ Wijbosch

Tessa de Laat, Rietstraat 20, 5482 EX Schijndel.

[email protected]

Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen wensen wij allemaal veel sterkte op deze moeilijke dag.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen