Griezelen tijdens Halloweentocht in Zijtaart

Foto: Jong Nederland Zijtaart

Jong Nederland Zijtaart (JNZ) houdt elk jaar tijdens Halloween een lampionnenoptocht voor de kleinsten van het dorp. Deze stoet kon in de bekende vorm helaas niet doorgaan. Spontaan ontstond het idee om een spooktocht door Zijtaart te organiseren, die alle kinderen en ouders op eigen initiatief konden lopen.

De organisatie van de tocht stippelde een route uit, knutselde de afgelopen week volop om deze route van aankleding te voorzien en aan de mensen langs de route werd gevraagd of ze hun tuin in Halloween thema wilden versieren. Het werd een groot succes!

Nooit gedacht dat zoveel mensen gehoor zouden geven aan de oproep: van dansende spoken, heksenrij en schimmen tot verlichte tuinen. De route was erg mooi versierd!

Vele enthousiaste ouders en kinderen startten afgelopen weekend bij de blokhut van JNZ, wat het start- en eindpunt was van deze tocht. Gedurende de tocht moesten de kinderen op zoek naar letters, om vervolgens hier een woord van te kunnen maken. Kinderen die het goede woord raden, maken kans op een mooie prijs.

Minstens 60 formulieren zijn weer terug ingeleverd bij JNZ, waarvan de organisatie aanstaande dinsdag de winnaars bekend zal maken op Facebook en Instagram.

Jong Nederland Zijtaart 2

Jong Nederland Zijtaart 3

Jong Nederland Zijtaart 5

Jong Nederland Zijtaart 6

Jong Nederland Zijtaart 7

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen