Band noColour uit Meierijstad geselecteerd voor People4music

Foto: noColour

Stichting People4music zet zich in voor het voortbestaan van muzikanten, met als doel om muzikanten te ondersteunen en juist ook de ‘dicht-bij-je-bed-show’ overeind te houden. Uit de vele inzendingen is de band noColour één van de geselecteerde artiesten/bands die mogen optreden tijdens het 12 uur durende livestream festival van de stichting.

De 5 jongeren uit Meierijstad die samen de band noColour vormen, zullen op zondag 29 november te zien (en te horen) zijn op de website en Facebookpagina van People4music. En jij kunt ze direct steunen door te doneren. 40% van het opgehaalde bedrag wordt als gage uitbetaald aan de bands, het overige deel gaat naar het People4music fonds waarmee organisaties financieel worden ondersteund met als doel hun evenement te laten voortbestaan en livemuziek te blijven stimuleren, wat weer ten goede komt aan de hele keten die aan dit evenement verbonden is.

Bandleden

Job van Osch   |   Liz vd Hurk |   Mathijs vd Oever | Sam Cornelissen | Cas Schoones

Stichting People4music

De coronacrisis raakt de livemuziek industrie hard! Grote festivals zoals Pinkpop, Lowlands, Concert at Sea en de Zwarte Cross spreken tot de verbeelding maar zij houden de industrie niet overeind. Het zijn juist ook de kleinere events ‘bij jou om de hoek’ die als kloppend hart van de livemuziek industrie de agenda en portemonnee vullen van een hele keten bestaande uit artiesten en crew. Wil jij daar in de toekomst weer van genieten? Help dan mee!

Doneren aan de band noColour: www.people4music.nl/donatie-aan-nocolour
Algemene donatie aan People4music: www.people4music.nl/doneer-algemeen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen