Vaccinaties Noordoost-Brabant worden gegeven in voormalige DC van Jumbo in Veghel

Foto: Google Streetview

Vanaf 11 januari 2021 zal het voormalige distributiecentrum van Jumbo Supermarkten aan de Amert 605 dienen als priklocatie voor de eerste vaccinatieronde in de strijd tegen het coronavirus. De GGD heeft samen met de Veiligheidsregio en een aantal gemeenten in Noordoost- en Midden-Brabant diverse locaties bekeken en deze locatie kwam voor de regio Brabant Noord als meest geschikte naar voren.

Deze locatie, op het industrieterrein gelegen langs de N279, voldoet aan de door het RIVM gestelde voorwaarden zoals brandveiligheid, ventilatie, rolstoeltoegankelijkheid, voldoende parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Ook zijn er op deze locatie voldoende mogelijkheden voor de opslag van vaccinatiematerialen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

De GGD gaat voorbereidingen treffen om uiterlijk 11 januari a.s. te kunnen starten met het vaccineren. Zorgmedewerkers staan op de planning om als eerste gevaccineerd te worden. Daarna is de beurt aan medewerkers uit de gehandicaptenzorg en thuiszorg.

22-12-2020 GGD Testlocatie Veghel

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen