Peter van der Heijden vanaf volgend seizoen nieuwe trainer VV Boskant

Foto: VV Boskant

Met ingang van het voetbalseizoen 2021-22 zal Peter van der Heijden de nieuwe trainer/coach van Boskant 1 zijn. Hij volgt daarmee Sander Janssen op, die na dit seizoen vertrekt naar v.v. Handel.

Peter heeft vele jaren trainerservaring, onder meer bij het tweede elftal van v.v. Boskant, de A-jeugd bij Rhode en als coach bij de KNVB. Daarnaast is hij zeer bekend met en binnen de vereniging en weet hij als geen ander welke uitdagingen er de komende jaren liggen in Boskant, zoals het klaarstomen van een aantal jonge talenten voor ‘het grote werk’. In combinatie met de ambitie van Peter om Boskant 1 te coachen, vormen zijn ervaring en betrokkenheid bij de toekomst van de vereniging de belangrijkste redenen voor zijn aanstelling. Deze keuze is vooraf doorgesproken met (vertegenwoordigers van) de spelersgroep, de technische commissie, het bestuur en de technische staf en kon bij iedereen op groot draagvlak rekenen. We hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking.

De jaarwisseling en de noodgedwongen voetballoze periode begin januari geven zowel spelers, Sander als Peter de tijd om alles te laten bezinken. Daarna moet de knop weer om, want hopelijk lukt het in 2021 het coronavirus de kop in te drukken en – in welke vorm dan ook – de lopende competitie alsnog af te ronden. Zowel bij Sander als bij de spelers overheerst de teleurstelling over de weinige wedstrijden die Boskant heeft kunnen spelen en er is dan ook een grote drive om het lopende seizoen samen op een mooie en hopelijk succesvolle manier af te sluiten.

VV Boskant

Reacties