Het online Dansen&Sjanzen café is zaterdagavond weer open

Foto: John van Bergen

Na twee succesvolle uitzendingen van het Dansen&Sjanzen-Café, volgt zaterdag weer een nieuwe online stapavond. De bezoekers die door de corona maatregelen voorlopig nog niet naar Willy’s café aan de Gasthuisstraat in Veghel kunnen, worden door organisator John van Bergen in de gelegenheid gesteld om elkaar online weer te ontmoeten.

In november van het afgelopen jaar deed Bart Krijnen, ondermeer bekend van zijn tijd bij Skyline Uden en als personage Toos (Tooske) Spoor, John het aanbod om de bezoekers te vermaken met een online show waarbij men vooraf verzoeknummers in kon dienen of tijdens de uitzending iemand de groeten kon doen.

Dansen&Sjanzen

Internet-radio Verano

Zaterdag 9 januari staat de 3e uitzending op het programma. Vanaf 20.00 uur kan iedereen weer luisteren naar de bekende klanken die normaal gesproken in het café te horen zijn. Wil jij je favoriete nummer horen, stuur dan een bericht naar: [email protected] of een berichtje via facebook/messenger.

Dansen&Sjanzen

Reacties