Ouderraad Zwijsen College organiseert online thema-avond over verslavende digitale wereld

Foto: Image by ExplorerBob from Pixabay

Op dinsdag 19 januari biedt de ouderraad van het Zwijsen College een online thema-avond aan voor ouders van het Zwijsen College en het Fioretti College. Tijdens deze avond vertelt Laurens Veltman over de verslavende digitale wereld. Dit webinar staat in het teken van inzicht krijgen in het digitale gedrag van uw zoon/dochter. Veltman geeft handvatten om in contact te komen en bij te sturen op (de mate van) digitaal gedrag.

Hij heeft antwoord op vragen als: Wat zijn de meest voorkomende digitale verleidingen en hoe werken deze? Hoe werkt het brein en waarom is het zo gevoelig voor de digitale wereld en social media? Hoe sluit je aan bij de belevingswereld van je zoon/dochter? Waarom kun je als ouder zo lastig doordringen tot je zoon/dochter en hoe kan dit anders?
Laurens Veltman koppelt zijn persoonlijke ervaringen als gameverslaafde (van zijn 14e tot 18e levensjaar) aan zijn professie als psycholoog en coach. Hij heeft geleerd om zelf de controle te houden over zijn (digitale) verleidingen en laat nu anderen zien dat ze zelf een keuze hebben: leven in plaats van geleefd worden!
De informatieve en interactieve avond vindt plaats op dinsdag 19 januari en begint om 20.00 uur. Via deze link kunt u deelnemen: www.digitalawareness.nl/zwijsen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden