112

Politie houdt 2 verdachten aan ter zake diefstal snorfiets, vernieling snorfiets en verontreiniging van vijver

Foto: Politie Veghel

De politie in Veghel werd maandagavond, in het begin van de nachtdienst, door buurtbewoners in de omgeving van de Gagellaar geattendeerd op 3 personen die zij zagen sjouwen met een scooter. Vervolgens werden zij door een andere getuige getipt dat er een scooter werd gedumpt in een vijver in de directe omgeving. De politie ging direct ter plaatse.

Ondertussen had de politie contact met de melder die hen precies kon vertellen waar de verdachten liepen. Men trof ze en controleerden er 2. De derde wist te ontkomen. Bij de verdachten werden onderdelen aangetroffen en gegevens van de scooter. Beide werden aangehouden en overgebracht naar het hoofdbureau van politie in Den Bosch.

Vervolgens ging de politie op zoek naar de scooter die in een vijver gedumpt was. Deze troffen zij uiteindelijk in de vijver op de Melisselaar in Veghel aan. Samen met collega’s heeft men de scooter uit het water. Het water werd door de het dumpen van de scooter verontreinigd door olie wat lekte.

De scooter werd in beslaggenomen en vandaag wordt er contact opgenomen met de eigenaar van de scooter voor het doen van aangifte.

Meer getuigen gezocht

Heb jij iets gezien en heb je de politie nog niet ingelicht? Bel 0900-8844 of liever anoniem via 0800-7000
Referentienummer 2021008093

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden