400 Culturele instellingen dromen de zalen vol. De Blauwe Kei droomt mee!

Foto: Theater De Blauwe Kei

Artiesten en theaters in Nederland dromen van volle zalen en vragen het publiek om met hen mee te dromen. Vandaag is een landelijke campagne, een kunstwerk, van start gegaan op droom-mee.nl. Theater De Blauwe Kei in Veghel doet mee aan deze actie, waarmee onder meer vrijkaarten zijn te winnen.

De sector belooft alvast 400 kaarten voor de bezoekers te reserveren. Als straks de deuren weer helemaal open gaan, maakt het publiek kans om 2 kaarten voor een voorstelling of concert te winnen. In een volle zaal, waarmee de belofte werkelijkheid wordt.

Theater De Blauwe Kei in Veghel steunt deze landelijke actie ook.

“Een lege zaal, dat bestaat eigenlijk niet. Een theaterzaal is áltijd gevuld; met herinneringen, een nagalmende lach, een weggestorven applaus, de laatste resonerende muzieknoot… Op dit moment sluiert er de magie van wat er straks weer kan en mag.”

Theater-De-Blauwe-Kei-896x504

Reacties