Brownies&downieS wint wéér de Foodservice Award!

Foto: Q&A

De winnaars van de ‘Foodservice Award 2020’ zijn bekend! Brownies&DownieS werd voor de tweede keer verkozen tot het meest favoriete foodservice bedrijf van de consument. Met een gemiddeld eindcijfer van 8,10 is de koffieketen overallwinnaar geworden van de verkiezing. Het was niet alleen feest voor Brownies&DownieS – naast de overallwinnaar zijn er nog elf categoriewinnaars benoemd. De uitreiking vond plaats tijdens een speciale, virtuele editie van de Horecava: Horecava Limited.

In deze bijzondere editie van de verkiezing, waarbij de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten zijn geweest, zijn er bijna 17.000 beoordelingen verzameld. Consumenten beoordeelden hun favoriete foodservice bedrijven op aspecten als sfeer, prijs-kwaliteit en gastvrijheid. Deze editie zijn er ook aspecten toegevoegd die zich specifiek op de situatie rondom COVID-19 richten, zoals veiligheid, hygiëne en service. Van alle aspecten vindt de consument het aspect prijs-kwaliteit het belangrijkst, gevolgd door assortiment, gemak en gastvrijheid.

Overall winnaar

De gastvrijheid van overallwinnaar Brownies&DownieS wordt het meest gewaardeerd – met een 9,10 scoren zij op dit aspect veruit het beste van alle deelnemers. Ook de aspecten sfeer en veiligheid hebben hoge scores gekregen bij de koffieketen.

De winnaars van de ‘Foodservice Award 2021’

Categorie Winnaar Gemiddeld eindcijfer
Bezorgen AH.NL 7,16
Café’s/Restaurants De Beren 7,05
Fastservice Domino’s Pizza 7,14
Hotels Van Der Valk 7,72
Koffie & Lunchrooms Brownies&DownieS 8,10
Leisure Landal Greenparks 7,15
Marktkramen t Stoepje 8,06
Pompshops Shell Tankstations 7,07
Snackbars Kwalitaria 7,86
Speciaalzaken De Keurslager 7,48
To Go AH To Go 6,97
Overallwinnaar Brownies&DownieS
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen