Phoenix Cultuur daagt kinderen uit

Foto: Phoenix Cultuur

In de week van 9 t/m 18 april vindt de Kindermuziekweek plaats! In deze week wil Phoenix Cultuur kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar zoveel mogelijk in aanraking brengen met muziek en ze stimuleren om muziek te maken! Doe jij mee aan de leuke Muziek Challenge @Home? De meest originele en leukste inzending wordt beloond met een muziekworkshop op maat.

Maak een mooi filmpje van een spetterend muziekoptreden in je eigen huis! Kies je favoriete liedje of instrumentaal muziekstuk. Je mag ook iets laten horen wat je tijdens de muziekles op school hebt geleerd en alle muziekstijlen zijn prima.

Info

  • Kinderen van 4 t/m 12 jaar, woonachtig in Meierijstad, mogen meedoen aan deze challenge.
  • Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Korter mag, langer niet. Eventuele aankondigingen worden meegerekend in de tijd.
  • Het filmpje kan ingestuurd worden tot 26 maart a.s. naar [email protected], met daarbij de naam van de deelnemer, leeftijd, e-mailadres en eventuele bijzonderheden over jezelf die waardevol zijn om te laten weten. Insturen mag ook via WeTransfer.
  • Een deskundige jury, bestaande uit muziekdocenten van Phoenix Cultuur, bekijkt alle filmpjes en maakt een keuze uit de beste inzendingen. De jury luistert naar jouw muzikale optreden maar denk ook zeker aan leuke kleding en misschien versiering van de ruimte waar het filmpje wordt gemaakt!
  • Bij aanmelding geven jouw ouders toestemming voor het gebruik van de filmpjes op de website en sociale media van Phoenix Cultuur. Het zou namelijk jammer zijn als ze de filmpjes niet aan jullie publiek kunnen laten zien!

Vragen

Heb je vragen? Neem dan contact op met Leonie Pijpers-Clahsen via [email protected].

Veel plezier en succes!

Reacties