Paaspop kondigt eerste 92 acts aan

Foto: Paaspop

De organisatie van Paaspop heeft zojuist de eerste grote reeks acts aangekondigd voor de eenmalige unieke september-editie op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september, waaronder DI-RECT, Chef’Special, André Hazes, Paul Kalkbrenner, Kensington, Krezip, Netsky, Danny Vera, Epica, Frenna Deluxe, Kraantje Pappie, Duncan Laurence, Maan, Davina Michelle, My Baby, Rolf Sanchez, Suzan & Freek en Typhoon. Meer namen worden de komende tijd toegevoegd.

De volledige line-up tot nu toe staat op de website www.paaspop.nl

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival niet traditioneel tijdens het Paasweekend wordt gehouden, maar op een andere datum plaatsvindt. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn. De locatie van deze spectaculaire driedaagse najaarseditie blijft ongewijzigd: festivalterrein De Molenheide in Schijndel, waar ook de alom geliefde festivalcamping Paradise City zal worden opgebouwd.

Tickets

1e ronde: verkoop Early Bird tickets op zaterdag 27 februari om 11.00 uur (OP=OP!)
De verkoop van Early Bird tickets start op zaterdag 27 februari om 11:00 uur via www.paaspop.nl. Zie hieronder alle soorten en hun prijzen (exclusief servicekosten).

Early Bird Weekend excl. Camping €139,-
Early Bird Weekend incl. Camping €159,-
Early Bird Young & Free 3 dagen excl. Camping €95,-
Early Bird Young & Free 3 dagen incl. Camping €105,-
Early Bird Ultimate Experience 3 dagen €295,-
Early Bird Camping €29,-
Early Bird Camper/Caravan €30,-
Early Bird XXL Camper €70,-

Reacties