Van Grunsven Groep neemt belang van 50% in aannemingsbedrijf Wouters Schijndel

Distributiecentrum Zalando, Bleiswijk
Foto: Van Grunsven

Van Grunsven Groep neemt belang van 50% in aannemingsbedrijf Wouters Schijndel. Door de samenwerking willen de bedrijven hun specialismen professionaliseren, het werkveld verbreden en hun marktpositie versterken.

Wouters Schijndel is gespecialiseerd in utiliteitswerken, logistiek en industrie. Momenteel bouwt Wouters Schijndel het grootste fulfilment distributiecentrum van ruim 140.000 m2 in Nederland welk deze maand wordt opgeleverd aan Zalando. Wouters Schijndel realiseerde in 2020 een omzet van 75 miljoen euro.

Van Grunsven Groep is een bouw- en ontwikkelingsonderneming die wordt gevormd door meerdere bedrijven. Bouwbedrijf van Grunsven is gevestigd in Erp en Nijmegen. Van Grunsven Ontwikkeling en Van Grunsven Vastgoed zijn beide gevestigd in Erp. De bedrijven zijn actief op het gebied van (gestapelde)- woningbouw, hotels, zorg, retail, utiliteit en eigen projectontwikkeling. Van Grunsven Groep is een stabiele organisatie met een financieel sterke basis. Vorig jaar heeft de organisatie ruim 800 woningen en appartementen gerealiseerd, waarvan een substantieel deel uit eigen ontwikkeling. De omzet van de Van Grunsven Groep bedroeg 96 miljoen euro in 2020.

De bedrijven blijven als zelfstandige ondernemingen bestaan. Wouters Schijndel en Van Grunsven Groep zijn beide familiebedrijven die geloven in een no-nonsense cultuur en streven naar continuïteit door kwaliteit te leveren en duurzame relaties op te bouwen. Door het vormen van deze strategische alliantie kunnen de bedrijven nog meer opdrachtgevers van A tot Z voorzien in een ontzorgde ontwikkel- en bouwopgave. De samenwerking dient nog goedgekeurd te worden door het ACM.

Reacties