CDA Bernheze draagt Pieter van Dieperbeek voor als wethouder

Foto:

De fractie en het bestuur van CDA Bernheze zijn verheugd dat zij de heer Pieter van Dieperbeek voor kunnen dragen als kandidaat wethouder voor de gemeente Bernheze.

Van Dieperbeek (66 jaar) is woonachtig in Veghel en momenteel werkzaam voor zijn eigen coaching & conflictbemiddelingsbureau. Daarnaast is hij op dit moment actief in diverse raden van toezicht. Hij bezit ruime ervaring in de rol van wethouder/bestuurder, hij was onder meer vanaf 1992 tot 2008 wethouder voor het CDA in de gemeente Veghel. Is van 2012 tot ’13 tijdelijk wethouder geweest in Sint-Michielsgestel en deed dat nog eens voor de gemeente Grave van 2017 tot 2018. In die tijd heeft hij een grote diversiteit aan portefeuilles onder zijn hoede gehad, van het sociale tot aan het ruimtelijke domein. Al deze ervaring als wethouder wil hij graag inzetten voor de inwoners van Bernheze.

De fractie en bestuur van CDA Bernheze zien met veel vertrouwen en enthousiasme uit naar de komst van Van Dieperbeek. Fractievoorzitter Mart Smits: “Pieter is gedreven en kijkt met veel energie vooruit naar deze klus, hij heeft oog voor mensen, samenwerking en is benaderbaar. Bovendien brengt hij veel ervaring mee naar Bernheze en heeft eerder gaandeweg een bestuursperiode een wethouderspost ingevuld. Hij heeft dus vaker met dat bijltje gehakt. Wij zijn erg trots dat we hem binnen zo’n kort tijdsbestek voor kunnen dragen.”

De planning is dat Pieter van Dieperbeek, als hij wordt benoemd tot wethouder, de portefeuille van wethouder van Boekel overneemt.

Het streven is om de voordracht en benoeming in de raadsvergadering van 4 maart aanstaande plaats te laten vinden.

Reacties