Snackbar ‘De Markt’ in Veghel gaat na ruim 41 jaar over naar nieuwe eigenaar

Yvonne, Frans en Karin
Foto: meierijstad.nieuws.nl

Frans, Yvonne en dochter Karin Verwaaijen van snackbar ‘De Markt’ in Veghel stoppen na ruim 41 jaar. De zaak zal per 1 maart aanstaande overgaan naar de nieuwe eigenaars, de familie Voll uit Boekel.

Al die jaren hebben ze met liefde, passie en plezier voor al hun klanten klaargestaan. Nu is het tijd om het wat rustiger aan te doen.

Vele vaste klanten, ook van buiten Veghel, wisten de weg naar de snackbar te vinden. Graag hadden zij persoonlijk van iedereen afscheid willen nemen. Door de coronamaatregelen is dat helaas niet mogelijk.

“Wij willen iedereen danken voor het vertrouwen dat ze in al die jaren in ons hebben gehad. De fijne herinneringen die wij hebben, zullen ons altijd bij blijven”, aldus het drietal. ‘Wij hopen dat onze trouwe klanten het vertrouwen wat zij in ons hadden ook opbouwen bij onze opvolgers”.

De familie Voll runt al sinds 2002 cafetaria d’n Hijzelaar in Boekel, dus hebben ruime ervaring in het vak.

Namens meierijstad.nieuws.nl, Frans, Yvonne en Karin, bedankt en het gaat jullie goed! De familie Voll wensen wij uiteraard veel succes!

In dit pand op de Markt waar nu ongeveer IJssalon Matteucci gevestigd is, begon het allemaal voor de ouders van Yvonne. Foto is genomen rond 1960.
Vanaf november 1964 is men gevestigd op de huidige locatie. In het pand waar de oom van Yvonne, Harrie van Liempd vroeger een fotowinkel had, zit nu Santorini

Reacties