Voorbereiding Meierijstad Fight Cancer Night van start

Foto: Antoon Donkers | Fight Cancer Night

Afgelopen week heeft de organisatie van Meierijstad Fight Cancer Night in goed overleg met de Fighters 2020 besloten om alles op alles te zetten om FCN 2021 door te laten gaan! Iedereen zit vol energie om aan de slag te gaan en te starten met trainen.

De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers of deelnemers namens een bedrijf samen strijden tegen kanker. In 2021 is ook gekozen voor Kika en Fight Cancer. Actiepagina’s worden aangemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen.

Het deelnemersveld voor 2020 was compleet. Door onder meer Covid 19 en persoonlijk omstandigheden hebben ze nu een oneven aantal vrouwelijke deelnemers. Een oneven aantal en een gevecht tussen man en vrouw is natuurlijk niet echt leuk. Het zou daarom voor de avond ook veel mooier zijn als ze nog 1 vrouw er bij zouden krijgen. Mocht iemand dus nog interesse hebben, meld je dan snel aan. Voorwaarden zijn feitelijk: ondernemer of uitkomen namens een bedrijf én niet of niet véél ervaring met kickboksen. Dat is echt niet noodzakelijk.

Fight Cancer Night

Waarom kickboksen?

De keuze met kickboksen is bewust gemaakt. Niet alleen wordt je van de trainingen enorm fit maar leef je met je mede-deelnemers ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 4 september 2021 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan al tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker. De avond belooft een groot spektakel te worden.

Wanneer wordt er getraind?

Daarin ben je volledig vrij. Je kunt deelnemen aan alle vrije trainingen maar ook personal training krijgen. Binnenkort wordt gestart met small group trainingen in de buitenlucht binnen de huidige geldende coronaregels.

Info

Check de website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Wilt u meer specifieke informatie?
Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Fight Cancer Night

Reacties