Voorbereidingen Buffelrun editie 2021 gewoon van start!

Foto: Suzanne Gruijters

Met de huidige vooruitzichten en in goed overleg met de gemeente Meierijstad heeft het bestuur van Door en Voor Boerdonk besloten om alles in het werk te stellen om editie 2021 doorgang te laten vinden. Dat betekent dat de voorbereidingen zijn gestart!

Om bekende redenen kon de editie in 2020 natuurlijk niet door gaan. Met de zomer in aantocht zijn de vooruitzichten dat er in de loop van dit jaar wel weer mogelijkheden zijn voor evenementen op kleine of grote schaal. Dat heeft het bestuur doen besluiten om alles op alles te zetten om ook de Buffelrun in 2021 door gang te laten vinden.

In overleg met de gemeente zal een coronaplan worden opgesteld wat kan voldoen aan de op dat moment geldende maatregelen. Afhankelijk van de situatie zal het evenement vrij of wat beperkter toegankelijk zijn en zullen er naast de (Family)Buffelrun ook andere activiteiten plaats gaan vinden.

Tickets

De tickets van 2020 zijn uiteraard nog geldig. Naar verwachting zal in maart 2021 gestart worden met de verkoop van de resterende tickets. Er zijn er nog slechts een beperkt aantal beschikbaar! Wil jij daarom zeker verzekerd zijn van kaartjes voor dit unieke evenement in 2021? Wacht dan niet te lang en verzamel je teamgenoten om mee te doen. De Buffelrun vindt dit jaar plaats op 4 en 5 september 2021.

Meer informatie? Check www.buffelrun.nl.

Reacties