Alle gasten Zonnebloem afdeling Veghel verrast met het boek ‘Hoe gaoget mi oew?’

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Veghel e/o verrasten vrijdag zo’n 170 gasten met een bezoek aan huis. Al enige tijd is het voor De  Zonnebloem niet mogelijk om activiteiten te organiseren en men wil hun gasten wel ‘in de gaten houden’. Dit gebeurt vaak door ze even te bellen of langs te gaan met een kleine attentie, zoals vandaag. 

Te voet, per fiets of auto gingen de vrijwilligers op pad om hun gasten te verrassen met het boek ‘Hoe gaoget mi oew?’. Hoe toepasselijk kan een titel zijn in deze tijd!

 

‘Hoe gaoget mi oew?’

In het boek staan gesprekken met inwoners van Meierijstad tijdens de corona crisis. Portretten die Ellis Rijkers en Hubertine van den Biggelaar tijdens de eerste maanden van de corona crisis maakten voor Omroep Meierij. Medio december van het afgelopen jaar werden de eerste exemplaren van het boek uitgereikt aan hoofdredacteur Jan de Vries van Omroep Meierij, burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad en Petra van der Laar van de Rabobank.

Vandaag werden de gasten van De Zonnebloem verrast met dit boek.

Reacties