Buffelrun komt opnieuw met Tribute Festival

Foto: Antoon Donkers | Organisatie Buffelrun

In 2020 lagen de plannen al helemaal klaar. In 2021 gaan ze gewoon door. Een compleet Festival in Boerdonk. 4 podia, 3 Tribute Bands, een authentiek optreden in het Hart van Bourdonck én een Silent Disco. Wanneer, tijdens het 2e Buffelrun Tribute Festival op 3 september 2021.

Enkele jaren geleden kwam spontaan het idee om vanuit Door en Voor Boerdonk om te starten met een obstakelrun. Dit bleek een gouden zet want de Buffelrun is inmiddels wijd en zijd bekend in Brabant maar ook daar buiten.

Om de 5e editie extra glans te geven werd een Tribute Festival georganiseerd. Maar liefst 1500 tickets werden verkocht voor vrijdag 16 augustus 2019. Een en al gezelligheid met Abba, Doe Maar en Queen. In 2020 kon het door bekende omstandigheden niet doorgaan maar men komt nog mooier terug in 2021! Met optredens van o.a. Creedence Clear Water Revival, Tina Turner en U2. Op 2 podia zullen die avond deze 3 Tribute Bands optreden.

Los daarvan is er een Silent Disco aanwezig en komt er een authentiek optreden in het Hart van Bourdonck. Hierover later nog meer.

Tickets

Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 17,50 voor het hele festival. Aan de kassa straks € 20,00. Wacht daarom niet te lang!

Buffelrun

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen