De Gordiaanse Knoop voor stresspreventie en stressreductie

Foto: Praktijk WEL

Begin 2017 zijn Jan Witkamp en Ingrid Los, beiden woonachtig in Veghel, gepokt en gemazeld in de wereld van training, coaching, welzijnswerk en gezondheidszorg, een praktijk gestart voor Coaching & TuiNa Massage’. Onder de naam ‘De Gordiaanse Knoop, helpen zij u om ongemakken ten gevolge van stress te reduceren. Het begeleiden van mensen bij ‘stress’ en ‘burn out’ is hun missie.

Stress is een veel voorkomend maatschappelijk probleem. Het kan de balans tussen privé-leven en werk behoorlijk verstoren. Het is de meest voorkomende oorzaak van langdurig ziekteverzuim en kost werkgevers en  verzekeringsmaatschappijen een vermogen.

Voorkomen of effectief behandelen kan dus aardig wat geld opleveren.

TuiNa massage

Ingrid verzorgt TuiNa (stoel) ontspanningsmassages en TuiNa Therapeutische massages voor meer chronische klachten. TuiNa (spreek uit: twiena) is een Chinese massagetechniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), die al zo’n 2200 jaar wordt beoefend. De masseur masseert door te duwen, kloppen en knijpen met vingers, handpalmen, vuisten en ellebogen. Het gaat bij TuiNa om het oplossen van blokkades in het weefsel.

Voor een Gezondheidsmassage, ook wel geklede stoelmassage genoemd, is één massage al helend en ontspannend. Gewoon jezelf lekker verwennen!

Een meer diepgaande, intensieve Therapeutische massage is geschikt om van de pijn of stress los te komen. Deze massage is helend en ontspannend bovendien.

Contact

De Gordiaanse Knoop

Kievietdonk 69

5467 AS VEGHEL

T: 0413 – 355 385

M: 06 – 34 99 09 83

E: [email protected]

Jan Wildkamp - Praktijk WEL

Reacties