Taxibedrijf Werotax uit Sint-Oedenrode brengt kiezers gratis naar de stembus

Foto: meierijstad.nieuws.nl

“Tijdens de Coronacrisis overweegt u wellicht een keer niet te stemmen? Laat ons u overhalen toch te gaan stemmen!”, zo staat op de website van Werotax te lezen. Het taxibedrijf in Sint-Oedenrode vindt stemmen belangrijk, zeker in deze tijd.

En dus bieden zij aan inwoners van Sint-Oedenrode gratis vervoer aan, van huis naar het stembureau en weer terug. Dit alles natuurlijk volgens de strenge eisen die gesteld worden aan personenvervoer. Maar maak u daar geen zorgen over. Laat dat maar aan Werotax over.

Op 15, 16 en 17 maart tussen 9.00 uur en 11.30 uur en 13.30 uur en 17.00 uur rijden zij u gratis naar de stembureaus in Son & Breugel en Sint Oedenrode!

Voor meer informatie met betrekking tot het regelen van uw rit naar het stembureau, klik op onderstaande link:

werotax.nl/stemmen

 

Reacties