Reünie basisschool De Bunders Veghel

Foto: Google Streetview

In 2022 zal basisschool De Bunders (de gele school, in de volksmond genoemd) plaats maken voor een nieuw schoolgebouw dat meer voldoet aan de moderne eisen. Het verdwijnen van dat stukje historie kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. En dus hebben een aantal oud-leerlingen het plan opgevat om een reünie te organiseren.

De reünie is gepland op 18 september 2021. De organisatie hoopt dat er tegen die tijd de mogelijkheid bestaat om met een groep samen te komen en een échte reünie kan plaatsvinden, maar houdt ook rekening met de mogelijkheid dat er andere scenario’s nodig zijn om de reünie doorgang te laten vinden.

Info

Via verschillende kanalen zal de komende tijd informatie naar buiten komen. Op dit moment is de Facebookpagina het eerste communicatieplatform. Om je aan te melden voor de reünie stuur je een mail naar [email protected] onder vermelding van je naam en het jaar dat je in de zesde klas/groep 8 zat. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 5,-. Meer informatie daarover ontvang je na aanmelding via de mail.

Mochten de maatregelen omtrent het Corona virus het in september nog niet mogelijk maken om een reünie te organiseren, dan zal deze niet doorgaan. De organisatie zal het eerder opgehaalde entreegeld dan als donatie namens oud-leerlingen aan de school schenken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen