Sinterklaas verrast Wim en Mary-Anne Eijkemans van PLUS Supermarkt in Schijndel

Foto: Carlo van de Greef

Wim Eijkemans besloot begin dit jaar om zijn supermarkt in Schijndel te verkopen. Met één filiaal in Schijndel en twee in Uden hield hij, naar eigen zeggen, te weinig tijd over voor zijn gezinsleven. Een fikse tegenvaller voor Sinterklaas. Die kon immers jarenlang in Schijndel op Wim rekenen.

Toen de Goedheiligman eerder dit jaar het nieuws vernam dat Wim zijn zaak in Schijndel ging verkopen wilde Sint dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. En dus toog hij dinsdag 16 maart, ditmaal zonder zijn Pietermannen, naar Schijndel om Wim en zijn vrouw nog eens persoonlijk te bedanken voor alles wat zij hebben gedaan voor de Schijndelse gemeenschap in al die jaren dat de Sint in Schijndel was.

Een groot DANKJEWEL voor de betrokkenheid bij de Schijndelse gemeenschap en de sponsoring van de activiteiten van Sint en Piet in het bijzonder.

Reacties