112

Twee verdachten aangehouden ter zake diefstal van bouwmaterialen

Foto: politie.nl

Vrijdagochtend 19 maart kreeg de politie de melding te gaan naar een bouwterrein gelegen aan het Zwijsenhof. Een getuige had een dief op heterdaad betrapt en belde direct de politie.

Agenten gingen snel ter plaatse en troffen nabij het terrein een personenauto aan met daarin bouwmaterialen.¬†Tijdens deze controle troffen zij in de buurt van de auto een man aan die voldeed aan het signalement wat door de getuige gegeven was.¬†De verdachte werd direct aangehouden en de personenauto inclusief goederen werden inbeslaggenomen. Collega’s zochten verder op het terrein en troffen een tas aan met daarin bouwmaterialen. Ook deze werd inbeslaggenomen.

Door de getuige werd nogmaals gebeld naar onze meldkamer en zag de tweede verdachte verderop lopen. Doordat de getuige een goed signalement konden geven werd de verdachte een stuk verderop aangehouden.
Beide verdachten werden overgebracht naar het politiebureau in Den Bosch naar de recherche zich gaat buigen over de zaak.

 

 

Reacties