112

Aangereden fietser gevaarlijke fietsoversteek in Veghel overleden

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Het Brabants Dagblad meldde zojuist dat de fietser die zondagmiddag werd aangereden op de fietsoversteek aan het Middegaal in Veghel afgelopen woensdag is overleden.

Onze berichtgeving, afgelopen zondag, van dit ongeval leverde veel reacties op. Veel van verontwaardiging dat er ondanks vele ongevallen de afgelopen jaren,  niets aan gedaan wordt om de situatie veiliger te maken. Ook buurtbewoners hebben al vaker geklaagd over de onveilige situatie.

Volgens een woordvoerder van de gemeente zijn er de afgelopen jaren wel degelijk maatregelen getroffen om de situatie veiliger te maken. De gemeente gaf deze week in de media nog aan voorlopig geen extra maatregelen te treffen.

Wij wensen de nabestaanden van het slachtoffer veel sterkte met dit verlies.

Reacties