Blauwe Kei verrast theaterbezoekers met taart

Foto: Theater De Blauwe Kei

Op dinsdag 30 maart werd Theater De Blauwe Kei 54 jaar. Reden voor een coronaproof feestje! Onder het motto ‘wie jarig is trakteert’ gingen medewerkers van De Blauwe Kei op pad om theaterbezoekers een lekkere traktatie aan te bieden.

Bij maar liefst veertien adressen in Meierijstad werd de voordeurbel ingedrukt. De bewoners, die niet geheel toevallig dit jaar ook hun 54e verjaardag vier(d)en, deden verrast open. Zij kregen een heerlijke Blauwe Kei slagroomtaart overhandigd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

Ellen was één van de Blauwe Kei medewerkers die mee langs de deuren ging. “Wat was het fijn om weer écht in contact te zijn met bezoekers. Niet via mail of telefoon, maar gewoon face-to-face een praatje maken. Je merkt dat iedereen daar behoefte aan heeft en niet kan wachten om weer naar het theater te gaan.”

De (bijna) 54-jarige theaterliefhebbers waren verrast door het bezoek. “Wij gaan genieten van de taart!” en “Dat was nog eens een aangename verrassing toen ik de deur open deed”. Eén persoon zat al te wachten. “Ik zag het al op Facebook voorbij komen. Omdat ik ook 54 word dit jaar, hoopte ik al op een bezoekje! Maar dat het echt zou gebeuren had ik eigenlijk niet verwacht.”

 

Theater-De-Blauwe-Kei-896x504

Reacties