Vanderlande sleept grote order binnen in Australië

Foto: vanderlande.com

Vanderlande, de onderneming in logistieke systemen met het hoofdkantoor in Veghel, heeft weer een grote order binnengesleept in Australië. The Cotton On Group, één van de grootste mondiale retailers in Australië heeft opnieuw gekozen voor Vanderlande’s flexibele TRAYSORTER-oplossing om de processen binnen zijn distributiecentrum (DC) in Avalon Victoria te optimaliseren. Het DC van de Groep bedient zowel Australische winkels als online klanten. 

The Cotton On Group heeft acht merken, exploiteert meer dan 1400 winkels in 20 landen en heeft wereldwijd 20.000 mensen in dienst. In 2018 schreef het een aanbesteding uit voor een project dat zou helpen om de algehele prestaties van zijn distributiecentrum in Avalon te verbeteren. Als reactie hierop ontwierp Vanderlande een systeem dat in staat was om elke combinatie van ordertype en leveringsvereisten aan te kunnen, en dat het zich ook naadloos kon aanpassen aan de strategische doelstellingen van de Cotton On Group.

Gezien het succes van het eerste project en de positieve impact die het heeft gehad binnen The Cotton Group heeft men besloten opnieuw te kiezen voor Vanderlande.

Vanderlande

Vanderlande is de wereldmarktleider voor logistieke procesautomatisering op luchthavens en in de pakketmarkt. Het bedrijf is ook een toonaangevende leverancier van proces-automatiseringsoplossingen voor magazijnen. Het bedrijf is opgericht in 1949 en er werken wereldwijd meer dan 6500 mensen. Sinds 2017 is Vanderlande onderdeel van Toyota Industries Corporation.

 

Reacties