U2, Tina Turner en Creedance Clearwater Revival op Tribute Festival

Foto: Antoon Donkers | Buffelrun

Wie had dat ooit gedacht? 3 wereld bands in Boerdonk op 1 avond? Niemand natuurlijk. Toch wordt het opnieuw realiteit. 3 september 2021 komen deze bands naar Boerdonk ter ere van de 6e editie van de Buffelrun.

Om de 6e editie extra glans te geven zal op vrijdag 3 september 2021 vanaf 20.00 uur de 2e editie van het Buffelrun Tribute Festival plaats gaan vinden. Hadden we bij de 1e editie 2 podia, nu wordt dat uitgebreid naar 4!

Op de mainstages zullen die avond 3 Tribute Bands optreden. Inmiddels zijn U2, Creedence Clear Water Revival en Tina Turner vastgelegd.

Komende weken zullen de bands zich voorstellen. Vandaag de eer aan de U2 Tribute Band

The Belgian U2 Experience

Deze band is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een “must see” voor iedere U2 fan!

Tribute band U2be is ontstaan in 2016. De band bouwde sinds 2011 een stevige reputatie op als Tribute band met optredens over heel Vlaanderen, Wallonië en Nederland onder de naam: U2be. Een nieuw project en een korte en krachtige verwijzing naar U2 en België.

Tickets

Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 17,50 voor het hele festival. Aan de kassa straks € 20,00. Wacht daarom niet te lang!

Reacties