Wie staat er dit jaar in de ring tijdens Fight Cancer Night?

Foto: Antoon Donkers | Fight Cancer Night

De voorbereidingen voor Fight Cancer Night zijn in volle gang. De organisatie gaat ervan uit dat het evenement dit jaar wel door kan gaan. Eén van de deelnemers die de ring instapt, stelt zich aan u voor. Zijn naam …

Wie ben je?

Mijn naam is Bart Raaijmakers en ik woon in Zijtaart. Ik heb een vriendin met 3 kinderen.

Namens welk bedrijf doe je mee?

Ik doe mee namens Fransen-Gerrits uit Erp. Wij maken onder deze naam voer voor varkens. Onder de naam Victoria maken we ook voer voor koeien. Ik werk daar in ploegen en had al wel wat ervaring met kickboksen. Bij de vorige editie was mijn baas ook aanwezig en hij werd daarna door Pieter van der Aa uit Boerdonk getipt om mij namens het bedrijf af te vaardigen. Daarom ga ik nu de ring in.

Wat is je motivatie om mee te doen?

Kanker is natuurlijk een ziekte die voor heel veel ellende en verdriet zorgt bij veel mensen. De impact is groot als je er mee wordt geconfronteerd. Hoewel ik het zelf gelukkig nog niet echt van dichtbij heb mee gemaakt wil ik door dit evenement ook mijn best doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek.

Wil je nog iets kwijt?

Het trainen is natuurlijk gezien de coronabeperkingen niet echt makkelijk natuurlijk. Maar toch proberen we zoveel mogelijk als groep samen te trainen om het groepsgevoel te versterken. Ik merk ook echt dat we steeds meer als groep samen nu echt naar het evenement toe aan het leven zijn. Ik krijg er steeds meer zin in.

Reacties