112

Aanslag met vuurwerkbom in Schijndel bij Bureau Brabant

Foto: politie.nl

Een explosieve uitzending van Bureau Brabant op maandag 12 april. Het programma besteed dan aandacht aan een vuurwerkbom die in Schijndel naar een woning werd gegooid. 

Op 17 november van het vorig jaar, werd aan het begin van de avond een zware vuurwerkbom vanuit een rijdende auto op de oprit van een huis in Schijndel gegooid. Naast dat auto’s en de woning werden beschadigd, was er door de heftige explosie en rondvliegende stukken ernstig gevaar voor de omgeving. Er komt namelijk net een voorbijganger met een kinderwagen aangelopen. Uit beelden blijkt duidelijk dat het hier om een gerichte actie gaat. De politie is op zoek naar de dader, die reed in een grijze BMW 1 serie uit het bouwjaar 2005 en er vandoor ging via de Boogschutter en de Steenbok. Wie weet meer over de dader, de auto of misschien wel het motief?

 

Reacties