Open Dag bij De Gordiaanse Knoop

Foto: De Gordiaanse Knoop

Begin 2017 zijn Jan Witkamp en Ingrid Los, beiden woonachtig in Veghel, gepokt en gemazeld in de wereld van training, coaching, welzijnswerk en gezondheidszorg, een praktijk gestart voor Coaching & TuiNa Massage’. Onder de naam ‘De Gordiaanse Knoop, helpen zij u om ongemakken ten gevolge van stress te reduceren. Het begeleiden van mensen bij ‘stress’ en ‘burn out’ is hun missie.

Open Dag

Op 15 mei van 13.00 tot 17.00 uur organiseren zij een Open Dag. Deze middag kunt u zich laten informeren over mental coaching en Tuina massages. Hoe werkt het? Voor wie is het geschikt? Wat kan het voor u betekenen?

De toegang is gratis. In verband met de coronamaatregelen vraagt men u vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch via 0413 – 355385.

Nieuwe activiteiten

Er van uitgaand dat de versoepelingsmaatregelen van de regering doorgaan, starten ze binnenkort de volgende groepen:

  • Autonomiegroep

U wordt ondersteund bij het maken en realiseren van voor jou belangrijke keuzes. Wanneer je ooit met ruzie werd geconfronteerd bij je keuzes, kan in een veilige omgeving experimenteren met ‘alternatief gedrag’ een grote steun voor je zijn. De support krijg je van hen en je groepsgenoten. Je keuzes maak je zelf.

  • Enlightment Intensive

Dit is een meerdaagse training. Je gaat in een groep een groot avontuur aan met jezelf aan de hand van de vraag: ‘Wie ben ik?’ Drie dagen krijg je volop de kans het antwoord op die vraag te zoeken. Het is een training met een ietwat filosofische inslag. Ze houden deze ‘driedaagse’ in het zuiden van het land, in een schitterende omgeving waar je kunt baden, sauna’s en stoombaden kunt nemen, van heerlijk eten kunt genieten, kortom: waar het heerlijk toeven is. De trainingen bestaan uit elementen van waarnemingsoefeningen, lijfwerk, yoga, massages, Gestaltwerk, meditaties, geleide fantasieën en psychomotor.

Info

Jan Witkamp & Ingrid Los

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen