Wie staat er dit jaar in de ring tijdens Fight Cancer Night?

Foto: Fight Cancer Night

De voorbereidingen voor Fight Cancer Night zijn in volle gang. De organisatie gaat ervan uit dat het evenement dit jaar wel door kan gaan. De volgende deelnemer die de ring instapt, stelt zich aan u voor. Zijn naam …

Wie ben je?

Mijn naam is David Kragtwijk, ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Michelle in Veghel. Ik ben gediplomeerd slager en in mijn vrije tijd geef ik leiding aan een Welpen groep bij Scouting Veghel.

Namens welk bedrijf doe je mee?

Ik doe mee namens Slagerij Pennings in Veghel, waar ik sinds 2012 met plezier werk. Zes dagen per week voorzien we onze klanten van ambachtelijk vlees en vleeswaren uit eigen productie. In Veghel hebben we een winkel in de Hoofdstraat en op het Middegaal is ons productiebedrijf. Je kunt mij op beide locaties aan het werk zien.

Wat is je motivatie om mee te doen?

In eerste instantie ben ik in 2020 mee gaan doen om fitter te worden en om mezelf uit te dagen. Het is nu natuurlijk verzet naar 2021 en het doel is nog steeds om fitter te worden en alles uit mezelf te halen. Alleen ben ik in december 2020 helaas een van mijn ooms verloren aan kanker. Dat geeft me extra veel motivatie en ik ga de wedstrijd dan ook voor hem vechten.

Wil je nog iets kwijt?

Ik hoop dat we samen met alle deelnemers zoveel mogelijk geld in kunnen zamelen en kanker de wereld uit kunnen boksen. Ook wil ik alle deelnemers succes wensen tijdens de trainingen en de wedstrijd zelf.

Heb je een speciale bijnaam?

Mijn bijnaam is The Butcher.

En tot slot, een boodschap voor je tegenstander?

Are you ready to get butchered?

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen