Den Ouden Groep uit Schijndel neemt A&M Infra uit Waspik over

Foto: Den Ouden Groep

A&M Infra uit Waspik, specialist in grondwerk, riolering en bestrating, is overgenomen door Den Ouden Groep uit Schijndel. Den Ouden breidt daarmee de dienstverlening verder uit op deze specialismen. “De activiteiten van A&M Infra zorgen voor toegevoegde waarde voor onze klanten bij de realisatie van slimme infrastructurele oplossingen. De regie bij een project wordt bij één partner gelegd, waardoor de flexibiliteit toeneemt”, aldus directievoorzitter Jeroen den Ouden (Den Ouden Groep). Den Ouden is actief in infra-projecten als reconstructie, herinrichting stedelijke gebieden, bodemsanering en landschapsinrichting. Ook nieuwe aanleg met bouwrijp- en woonrijp maken of de aanleg van betonwegen en civiele betonbouw zit in het portfolio.

Mark Akkermans van A&M infra vult Jeroen aan: “onze kernwaardes passen perfect bij Den Ouden; overtreffen van verwachtingen en de relatie met de opdrachtgever voorop stellen. We kwamen elkaar geregeld tegen bij werkzaamheden en zien de synergievoordelen om vanuit Den Ouden de markt nog beter te bedienen”. Klanten als gemeenten, projectontwikkelaars of aannemers zijn opdrachtgevers voor de infra-activiteiten van de combinatie.

Beide bedrijven hebben een uitstekende reputatie op de prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en op de CO2 Prestatieladder. Er wordt geïnvesteerd in modern materieel en wagenpark zodat de medewerkers altijd met de juiste gereedschappen aan het werk kunnen. Het werkgebied is voornamelijk West- en Zuid-Nederland.

Reacties