SWOPshop weer open om speelgoed te ruilen

Foto: SwopShop

Sinds 22 maart 2017 is er in Veghel een heuse speelgoedruilwinkel. In deze winkel kun je gebruikt speelgoed, waar je (klein)kinderen niet meer mee spelen, ruilen tegen ander goed en mooi gebruikt speelgoed.

Vorig jaar april is de SWOPshop verhuisd naar een mooie locatie in het Pieterbrueghelhuis, Middegaal 25 in Veghel. Door de coronamaatregelen hebben de activiteiten daar en ook in de SWOPshop stil gelegen.

Vanaf nu zijn ze weer geopend op afspraak. Een afspraak maken gaat via de email: [email protected]. Geef daarbij een voorkeur voor datum en tijd aan en met hoeveel mensen (kinderen) je komt, dan kunnen we voor iedereen een goede afspraak maken.

Kom in de winkel compleet, goed speelgoed, knutselspullen, klein buiten speelgoed en nog veel meer ruilen voor iets anders moois. Iedereen die de winkel bezoekt met speelgoed om te ruilen krijgt altijd muntjes om iets nieuws uit te kunnen zoeken. Spullen die we niet aannemen zijn meubels, groot speelgoed voor buiten, geen kapot, vies of incompleet speelgoed. Ook babyspullen, knuffels en speelgoed met stof nemen we niet aan.

Heb je nog muntjes thuis liggen? Lever ze in of kom iets moois uitzoeken. De voorraad met paarse muntjes wordt steeds kleiner, dus fijn als ze ingeleverd worden zodat wij ze weer kunnen uitdelen aan gezinnen die extra hulp kunnen gebruiken.

Openingstijden

  • Woensdagmiddag 14.00 tot 16.30 uur
  • Donderdagochtend 10.00 tot 12.00 uur
  • Vrijdagochtend 10.00 tot 12.00 uur

Info

Maak een afspraak via [email protected]

Let op in de vakanties zijn er afwijkende openingstijden

Check voor actuele informatie: https://www.facebook.com/Swopshopveghel

Meer informatie? Mieke Pepers, 06-14342435 of [email protected]

Reacties