Wie staat er dit jaar in de ring tijdens Fight Cancer Night?

Foto: Antoon Donkers | Fight Cancer Night

De voorbereidingen voor Fight Cancer Night zijn in volle gang. De organisatie gaat ervan uit dat het evenement dit jaar wel door kan gaan. De volgende deelnemer die de ring instapt, stelt zich aan u voor. Zijn naam …

Wie ben je?

Mijn naam is Luuk Bouw, 23 jaar en woon in Erp. Mijn vrije tijd vul ik met voetbal, drummen en gezellig zuipen met mijn vrienden.

Namens welk bedrijf doe je mee?

Twee jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen als zzp’er, te vinden onder de naam “Luuk Bouw Metselwerken”. Met veel energie en plezier kun je mij iedere dag op de bouw vinden!

Wat is je motivatie om mee te doen?

Ik ga geen uitdaging uit de weg! Aangezien ik al een paar jaar boks, leek het me ook leuk om te gaan kickboksen. En dat dit in combinatie mag zijn met een goed doel maakt het juist extra leuk. En laten we eerlijk zijn. Voor onderzoek naar kanker is nog veel geld nodig.

Wil je nog iets kwijt?

Ik hoop dat we met z’n allen veel geld kunnen ophalen. Alle beetjes helpen! De andere deelnemers wens ik ook veel plezier de komende maanden met de voorbereidingen, dat we er samen een succes van mogen maken met een zo hoog mogelijke opbrengst.

Heb je een speciale bijnaam?

In Erp sta ik bekend als Gradje, en daarom stap ik ook de ring in als Gradje! De Engelstaige voice-over had wel moeite met het uitspreken van die naam…

En tot slot, een boodschap voor je tegenstander?

Waarom is een boksring vierkant?

Geen tijd om over na te denken want ik laat je alle hoeken zien!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen