Alzheimercafé weer open voor kleinschalige ontmoetingen

Foto: pixabay.com

Het Alzheimer Café Uden-Meierijstad organiseert regelmatig kleinschalige bijeenkomsten, waarbij het lotgenotencontact en de uitwisseling van ervaringen met elkaar centraal staan.

Alles onder begeleiding van deskundige en professionele gespreksleiders, zoals u van hen gewend bent. Op deze manier hopen zij hun doelgroep – de mensen met dementie en hun naasten – te bereiken en een veilige ontmoetingsplaats te kunnen bieden.

Bijeenkomsten

De café-avonden in deze periode zijn vooral bedoeld voor mensen met een dementie en hun directe relaties. Alzheimercafé Uden-Meierijstad nodigt u van harte uit voor de eerstvolgende bijeenkomst op dinsdag 18 mei a.s. Thema van die avond: ‘Wat is dementie?’

Esther de Bie van ONS welzijn en Astrid van den Heuvel van Indigo zullen deze avond de voorlichting geven en uw gespreksleider zijn.

Aanmelden

Ook nu is het nog niet veilig en haalbaar om met grote groepen bij elkaar ter komen. Men verzoekt u dan ook om u van tevoren aan te melden, per e-mail aan [email protected] of telefonisch bij ONS welzijn: 088-3742525. Vergeet niet aan te geven of u het alzheimercafé in Uden of in Veghel wilt bijwonen. U ontvangt dan een bevestiging met de juiste locatie waar het Alzheimercafé plaatsvindt.

De bijeenkomsten duren van 19:30 uur tot ongeveer 20:45 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen