VOW neemt na 6 jaar afscheid van hoofdtrainer Jordy van Boxtel

Foto: VOW

Afgelopen zaterdag 29 mei heeft VOW na zes jaar afscheid genomen van hoofdtrainer Jordy van Boxtel. Na de training werd Jordy toegesproken en bedankt door voorzitter Marcel Zoete en uiteraard konden daar de welbekende bitterballen niet bij ontbreken.

In 2014 werd Jordy hoofdtrainer van het eerste elftal, dat net gedegradeerd was naar de 5e klasse. Binnen één seizoen was VOW dankzij Jordy gepromoveerd naar de 4e klasse. Na twee jaar in deze klasse gevoetbald te hebben, ging het helaas mis en degradeerde VOW weer. Maar ook hier revancheerde men zich door gelijk na een slecht seizoen weer te promoveren. In seizoen 2019-2020 werd er echt goed gevoetbald en was Jordy met zijn elftal constant in de top 4 te vinden. Bij het best presterende elftal in dat seizoen werd gelijkgespeeld. Het 6e seizoen van Jordy bij VOW stond eigenlijk in het teken van trainen, trainen en nog eens trainen. Veel wedstrijden werden er niet gespeeld, maar toch presteerde hij het wel om ook nu goed mee te draaien in de top en op de tweede plaats te staan.

Man van de club

“Jordy is in deze zes jaar tijd echt een man van de club geworden. Gepassioneerd en altijd met voetbal bezig. Wij willen Jordy heel hartelijk bedanken voor alles wat hij voor VOW heeft gedaan. Wij wensen hem veel succes met zijn voetbalschool en natuurlijk ook bij TOP Oss”, aldus Marcel Zoete.

Nieuwe trainer

Op 1 januari j.l. presenteerde VOW reeds de nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen. De 29-jarige Patrick Cissen uit Veghel staat met ingang van het seizoen 2021-2022 voor de groep.

https://meierijstad.nieuws.nl/2021/01/01/vow-presenteert-nieuwe-hoofdtrainer/

Reacties

Cookieinstellingen