Wie tegen wie tijdens 3e editie van de Fight Cancer Night?

Foto: Antoon Donkers

De 3e editie van de Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 4 september a.s. in Boerdonk. Dit outdoor evenement waarbij ondernemers of afvaardigingen van bedrijven het tegen elkaar gaan opnemen in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker zal, in de open lucht plaatsvinden op ’t Weike in Boerdonk.

Maar liefst 14 sportievelingen doen hier aan mee en zijn al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Die avond vinden er dus 7 gevechten plaats in een echte boksring.

De spanning neem toe

Afgelopen zondag kregen de boksers nog een lekkere afbeultraining van een heuse “drill instructor” van het korps commandotroepen. Na afloop verzamelden ze zich in aanwezigheid van wethouder Rik Compagne in het Hart van Bourdonck. Daar werd de spanning opgebouwd en na een bemoedigend openingswoord van de wethouder werden de gevechten bekend gemaakt.

Door korte promofilms werden onder luid applaus van de boksers de tegenstanders onthuld. Tegelijkertijd flitsten namen als  “The Hammer”, “Big Nose”, “The Butcher” etc. door de ruimte. Sommige gevechten waren een grotere verrassing dan anderen maar uiteindelijk kreeg iedereen weer een lekkere kick om nog enthousiaster te gaan trainen.

Start kaartverkoop

Tegelijkertijd is de kaartverkoop inmiddels gestart. Vanaf heden is het mogelijk om bij de boksers een ticket te kopen om aanwezig te zijn bij de grote finale op zaterdag 4 september. Dit belooft ook een gigantisch spektakel te worden met letterlijk alles er op en eraan.

Live stream

Op vakantie of wellicht toch liever thuis op de bank de Fight Cancer Night mee maken? Dat kan zeker. Tickets voor de live stream van de avond zijn ook via de website verkrijgbaar.

Programma

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen