Caroline van den Elsen uit Eerde geïnstalleerd als burgemeester van Boekel

Foto: Livestream gemeente Boekel

Dinsdagavond 1 juni is Caroline van den Elsen uit Eerde geïnstalleerd als burgemeester van Boekel. De installatie vond plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering.

Caroline heeft haar sporen in de voormalige gemeente Veghel verdiend. De Commissaris van de Koning, Ina Adema, zag wel overeenkomsten tussen Veghel en Boekel. Gemeenten met mensen die er voor gaan én elkaar wisten en weten te vinden. Caroline heeft in haar wethouderschap en in haar loopbaan nadien gekozen voor werk dat mensen bindt. Ze heeft binding met de gemeenschappen van de dorpen, van de steden, het Brabantse sociale weefsel. Adema kent haar als verbinder en sterk bestuurder maar daarnaast ook als sympathiek en leuk mens.

Na het afleggen van de eed gaf Caroline aan trots te zijn, om burgemeester te mogen zijn van deze bijzonder mooie gemeente. Zij bedankte de commissie en de Raad voor het in haar gestelde vertrouwen. “Na een lange tijd tussen solliciteren en installatie voelt het goed om hier nu echt te mogen staan”, aldus Van den Elsen. Zij gaf aan zich welkom te voelen.

Reacties

Cookieinstellingen