Wie staat er dit jaar in de ring tijdens Fight Cancer Night?

Foto: Fight Cancer Night

De voorbereidingen voor Fight Cancer Night zijn in volle gang. De organisatie gaat ervan uit dat het evenement dit jaar wel door kan gaan. De volgende deelnemer die de ring instapt, stelt zich aan u voor. Haar naam …

Wie ben je?

Mijn naam is Mathie Rombout, ik ben 43 jaar en ik woon in Landhorst. Ik ben getrouwd met Maartje en ik heb 2 zoons van 17 en 15 jaar.

Namens welk bedrijf doe je mee?

Ik doe mee namens Garant Dakbedekkingen uit Veghel.

Wat is je motivatie om mee te doen?

Ik heb altijd al iets willen doen voor het goede doel en met name tegen kanker. Helaas kent iedereen wel iemand die kampt met deze rotziekte. Zo kan ik d.m.v. iets wat ik graag doe, iets positiefs bijdragen.

Wil je nog iets kwijt?

Ik hoop dat we er met zijn allen een prachtig evenement van kunnen maken met een mooie opbrengst.

Heb je een speciale bijnaam?

Mijn bijnaam is ´The Iron Fist´.

En tot slot, een boodschap voor je tegenstander?

Hou je handen hoog!

Reacties