Theater De Blauwe Kei gaat deze zomer ‘Buiten Spelen’

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Als ergens de mogelijkheden oneindig zijn, dan is het wel op de Noordkade. Daar speelt Theater De Blauwe Kei dan ook graag op in. Onder de naam Theater Aan Het Water presenteert De Blauwe Kei deze zomer circa 20 buitenoptredens aan de kade.

Op het programma staan cabaretiers en stand-uppers, mooie zomer-avond-voorstellingen voor de muziekliefhebber én diverse jeugdvoorstellingen op zondagmiddag. Enkele namen heeft het theater al bekend gemaakt; Guido Weijers, Peter Pannekoek, Steven Brunswijk, 3JS, Mercy John, Ellen ten Damme, Rupsje Nooitgenoeg, Hippe Gasten, Fource, Summer Night Of Comedy en tributes aan George Michael en André Hazes. En daar houdt het niet op; er komt nog veel meer!

Speciaal voor Theater Aan Het Water worden een podium en tribune gebouwd aan de kade. De voorstellingen vinden met name in het weekend plaats in de maanden juli en augustus. Op naar een prachtige theaterzomer!

Het volledige programma en informatie over de kaartverkoop van Theater Aan Het Water worden binnenkort bekendgemaakt via www.blauwekei.nl.

De Noordkade bruist deze zomer van de activiteiten. Zo zijn er naast theatervoorstellingen ook optredens van Phoenix, exposities van De Compagnie en kan men genieten aan de Zomerkade bij terrassen van De Afzakkerij, DIS, Traiteur Plank en Wittern.

Reacties