Run op tickets Hippe Gasten!

Foto: Maaike van Esch

Op vrijdagmiddag 3 september 2021 treden de Hippe Gasten met in hun midden de Erpse zanger Jon van den Elsen! De slogan? KOMKOMMERMAARBIJ!

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert.

Hippe Gasten speelt liedjes van het spiksplinternieuwe album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met o.a. producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis). Dat zijn natuurlijk geen kleine namen en na China gaan ze nu dan ook héél Nederland veroveren. Te beginnen met de regio in Zuid Oost-Brabant in Boerdonk!

Live show

Een live show als aftrap van het weekend van de Buffelrun. Niet via online stream maar gewoon echt live muziek met een show die je anders alleen maar in een theater ziet. Er worden natuurlijk dan ook de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en we durven zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van ‘Koning van de dansvloer’, ook andere gave dingen te beleven zijn. Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je mee voeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten.

Iedereen is welkom van 0 tot…..

Kaartverkoop

De kaartverkoop is de laatste week in een stroomversnelling gekomen en momenteel zijn we al voor ruim 69% vol geboekt. Dus wil je nog kaartjes? Wacht niet te lang. Komkommermaarbij! Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl voor een bedrag van € 6,50 p.p. (excl. servicekosten)

Buffelrun

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen