Schatgraven 2021

Foto: Kristiaan Terlouw | Schatgraven

Een week vol activiteiten zoals waterspelen, knutselwerkjes en de meest enthousiaste groepsleiders die uw kind de hele week vermaken. Dat is Schatgraven 2021. Schatgraven vindt plaats van 2 t/m 5 augustus 2021 en kost slechts 8 euro voor de hele week.

Elke dag om 12.30 uur is het zover en start het programma van Schatgraven. Ze beginnen de dag met de Schatgravenband en zingen vrolijke liedjes. De kinderen mogen lekker meezingen, klappen en dansen. Ook is er weer een spannend journaal, de boekenwurm en zijn B-boy & Fly-girl van de partij. Daarna is het tijd om plezier te maken met onder andere knutselen en waterspelletjes.

Om 17.00 uur is het programma afgelopen en kunt u uw kind ophalen.

Voor wie?

Schatgraven is voor kinderen die na de zomer naar groep 3 t/m 8 gaan. Is uw kind 12 jaar of ouder? Dan mag het bij Schatgraven meedoen als medewerker. De kinderen mogen zelf hun groepje vormen waarmee ze de week door zullen brengen. Elk groepje heeft twee vaste en mega enthousiaste begeleiders. Zo ontstaat er een leuke band binnen het groepje!

Voor informatie en aanmeldingen: www.schatgraven.org

In verband met corona heeft Schatgraven protocollen opgesteld zodat uw kind veilig en ongestoord kan genieten. Heeft u vragen hierover dan kunt u mailen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen