Het VerhAal gaat NIET door!

Foto: nobb.nl

Lang heeft de organisatie van Het VerhAal goede moed gehouden. De organisatie had een prachtige route uitgezet over 10 kilometer langs rivier de Aa tussen Heeswijk-Dinther en Veghel. Een mooi programma met lokale en regionale namen, aangevuld met bijzondere blikvangers als Alex Roeka, Caramba, Peter Faber, Stella Bergsma en Amara van der Elst. Maar… de vierde editie van Festival Het VerhAal op zondag 29 augustus 2021 gaat niet door.

“Door de oplopende coronacijfers zijn de maatregelen in de afgelopen weken aanzienlijk aangescherpt. Deze aanscherping zorgt ervoor dat festival Het VerhAal het karakter verliest. Het hart is er dan uit. Het VerhAal is geen geplaceerd festival voor de ‘happy few’ met toegangskaarten, registratie, mensen tellen en ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Het VerhAal is voor iedereen, laagdrempelig, toegankelijk en vrij in de open ruimte. Daarom hebben we met pijn in het hart besloten het gratis festival dit jaar niet door te laten gaan. Het is een teleurstelling voor het publiek, de artiesten en de vele vrijwilligers die er de afgelopen maanden hard aan hebben gewerkt. Maar we hebben begrip voor het standpunt van de regelgevers”, aldus een woordvoerder van de organisatie.

Men hoopt en heeft vertrouwen op betere tijden om het VerhAal weer neer te zetten, zoals ze dat hebben bedoeld. Vrij, open en verbindend.

Reacties

Cookieinstellingen