112

Auto belandt bijna in het water in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Woensdagochtend 25 augustus omstreeks 11.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een auto te water aan het Turfven in Veghel. 

Ter plaatse bleek een auto bijna in het water te zijn gereden. De bestuurder raakte door onbekende reden van de weg en middels een ruk aan het stuur wist hij te voorkomen dat hij met zijn auto in het water terecht kwam. De auto kwam vast te zitten in de berm. Een passant die het zag gebeuren heeft de auto met zijn bestelbus uit de berm getrokken. Omdat de bestuurder die in de berm belandde weinig kleding aanhad kreeg de hulpverlener argwaan en belde de politie. Op dat moment vluchtte de man.

Aanhouding

De politie, die het kenteken door had gekregen, trof de man (bijna) naakt achter het stuur aan in de directe omgeving. De persoon is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De auto is in beslag genomen.

Reacties

Cookieinstellingen