ChrisFit Sports gaat over in Fit Functional

Foto: meierijstad.nieuws.nl

In januari 2019 is Chris Stienenbos, op 19 jarige leeftijd, begonnen met het bedrijf ChrisFit Sports. Wat begon met 1 groepstraining op een schoolplein in Vorstenbosch is uitgegroeid tot een volwaardig sportbedrijf binnen Meierijstad. Met momenteel gemiddeld 120 sporters in de week, verdeeld over 25 sporttrainingen die vol enthousiasme begeleid worden door 3 trainers, was dit het juiste moment voor hem om door te pakken!

Met de lancering vandaag met een nieuwe bedrijfsnaam, volledig nieuwe uitstraling en een nieuwe website trekt Chris de sportieve lijn door waar hij 2,5 jaar lang met ChrisFit Sports aan gewerkt heeft.

Fit Functional

Fit Functional staat voor het creëren van een toekomst met fysieke vrijheid in jouw alledaagse activiteiten. Er wordt op een functionele manier getraind, waarbij de kennis uit de fysiotherapeutische wereld dagelijks terugkomt in de trainingen. Daarnaast onderscheid Fit Functional zich zodat iedereen, maar dan ook echt iedereen gezien wordt als een sporter en dat een ieder altijd op zijn of haar eigen niveau getraind wordt. Vergeet als laatste niet de prachtige outdoor trainingslocaties, waar de sporters wekelijks op te vinden zijn. Want zeg nou zelf: ‘Wat is er nou fijner dan sporten in de frisse buitenlucht?’

Het bedrijf zal onderverdeeld worden in 3 takken van sport: Fit Functional Sports, Fit Functional Outdoor en Fit Functional Fysio. Onder sport zullen de personal-, groep- en hardlooptrainingen vallen. Bij Outdoor horen de kinderfeesten, familiedagen, sportdagen, teambuilding en de sportieve recreatie op de camping. En Fysio staat voor: Sporten onder begeleiding van fysiotherapeuten in opleiding.

“Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op onze prachtige trainingslocaties. Daarnaast is altijd de mogelijkheid om een gratis training mee te doen”, aldus Chris.

www.fitfunctional.nl
[email protected]
+31630692374

Reacties