Gloednieuw magazine bij start seizoen 2021-2022 theater De Blauwe Kei

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Deze week komt het gloednieuwe theatermagazine van Theater De Blauwe Kei uit. Het magazine staat vol interviews, weetjes, achtergrondinformatie én het volledige programma van het theater voor seizoen 21-22. Op 12 september gaat het nieuwe seizoen van Theater De Blauwe Kei officieel van start met een nieuwe editie van Goedemorgen Noordkade!. In de week daarvoor, vanaf 6 september, haalt Christel de Laat haar uitgestelde voorstelling Zijn Daar Nog Vragen Over? in.

Bij het uitkomen van het nieuwe programma in juni was er te weinig tijd om meteen een fysiek magazine klaar te hebben. Daarop besloot het theater aan de Noordkade om de ticketverkoop digitaal te starten. Nu combineert De Blauwe Kei de start van het seizoen met het uitkomen van een theatermagazine. Daarin zijn onder andere must sees, een interview met Pieter Derks, informatie over het filmhuis en weetjes te vinden. Het magazine wordt op woensdag 8 september huis aan huis verspreid met de weekkrant in de gemeenten Meierijstad en Son en Breugel en de plaatsen Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Vorstenbosch, Berlicum, Middelrode en Gemert.

Goedemorgen Noordkade!

Zondagochtend 12 september kun je, onder het genot van een kopje koffie en twee hartige versnaperingen, genieten van prachtige zang in De Malerij. Anouk van Duifhuizen en Jop van Gennip openen die ochtend het nieuwe theaterseizoen met Goedemorgen Noordkade! Anouk was als zangeres te zien in de film die het team van De Blauwe Kei maakte om te vieren dat de theaters weer open mochten. Jop was al eerder te zien in Goedemorgen Noordkade! als onderdeel van het duo Kleine Mannen, Grote Stemmen.

Tickets bestellen

Tickets voor seizoen 21-22 zijn te bestellen via www.blauwekei.nl.

Reacties

Cookieinstellingen