112

Flinke ravage na ongeval op A50 ter hoogte van Eerde

Foto: politie Veghel

Donderdagavond kreeg de politie een melding van een ongeval op de A50 ter hoogte van de afslag naar de Eerdsebaan in Veghel. De melder had 112 gebeld en meldde in paniek dat er een ongeluk had plaatsgevonden en dat ze een auto had zien vliegen. De politie ging direct met spoed ter plaatse.

Eenmaal aangekomen was het een ravage op de snelweg. 1 Van de bestuurders gaf aan last te hebben van zijn nek. Collega’s stabiliseerde zijn nek tot de ambulance ook ter plaatse was. De ambulancebroeders controleerden beide bestuurders een concludeerde dat er geen reden was om ze mee te nemen naar het ziekenhuis. Beide bestuurders hadden heel veel geluk gehad.

Beide voertuigen stonden midden over de rijbaan en daarom werd de A50 voor een korte periode geheel afgesloten. Beide voertuigen werden getakeld en de rijbaan werd snel vrijgegeven.

Reacties