112

Minderjarige verdachte aangehouden voor drugsbezit

Foto: politie.nl

Agenten zagen gisteren, tijdens de surveillance, een persoon op een scooter rijden. Bij het zien van de agenten gooide hij snel 2 zakjes weg. De agenten herkenden de inhoud van de zakjes als hennep en stapten direct uit het politievoertuig. De verdachte probeerde nog te vluchten, maar helaas mocht dit niet baten. Hij probeerde ook nog wat weg te moffelen onder zijn kleding, maar de agenten zagen dat en konden de verdachte snel aanhouden.

Op het politiebureau in Den Bosch werd de verdachte gefouilleerd en kwamen er meerdere hennepzakjes onder zijn kleding vandaan. Het Openbaar Ministerie buigt zich over de zaak en zal een passende straf besluiten.

Tevens kreeg de verdachte een bekeuring voor het rijden zonder geldig rijbewijs, rijden zonder helm en het niet bij hebben van een geldig identiteitsbewijs.

Reacties